Bakslag.

2009-02-26 @ 23:32:18

Det var kul så länge det varade.

Men vi alla vet ju att det inte är riktigt lika kul dagen därpå.

Där fick jag!

Inget undantag idag, illa däran.

Stackars mig.

Baksmälla någon?

Nu är jag sugen på en fet kebabpizza

2009-02-26 @ 13:49:12

Nu är det fest... Yeeees!

2009-02-25 @ 12:33:14

DJ Unk - 2 step
Blazin' Squad - Here 4 one
House of pain - Jump around
Akon - Keep you much longer
T-Pain ft. Chris Brown - Freeze
Sean Paul ft. Rihanna - Break it off
Keri Hilson ft. Timbaland - Return the favor
Dem Franchise Boys - Lean with it rock with it
Chris Brown ft. Lil' Wayne - Gimme that
Chris Brown ft. The Game - Nice
Pitbull ft. Lil' Jon - The Anthem
Lil' Wayne ft. Jay-Z - Mr Carter
Unknown - Emergency room
Chris Brown - Wall to wall
Daddy Yankee - Gasolina
T.i. - Whatever you like
Chris Brown - Forever
T.i. - What you know
DJ Unk - Walk it out
Akon - Beautiful







Då kan man inte låta bli att skaka rumpa som aldrig förr... Prova! ;D

Ett gjympapass kanske?

2009-02-25 @ 00:48:04

Träning för mig är som bekant INTE som andras träningspass. Jag gör lite som jag vill (när jag vill). Ibland hoppar jag hopprep och andra gånger dansar jag järnet i min ensamhet. Idag fick jag en alldeles utmärkt idé (tänkte dessutom att jag kunde styla för Jens, som kommit på besök) Jag stog på händer! Detta räckte förstås inte med en eller två gånger, då min balans inte var den bästa de första gångerna. I alla fall, Jens gick så småningom hem och jag gjorde mig i ordning för ett jobbpass. Innan jag gick, tänkte jag att jag skulle rensa tankarna lite.. Så jag ställde mig på händer igen (kanske ramlar tankarna ut då). Landningen gick dock åt skogen. Det har resulterat i att jag är totalt förlamad i ena sidan av ryggen. Vissa rörelser får mig att skrika efter xanax. Nu har dock min kund berättat för mig att jag ska ligga på golvet med bena vilandes över en stol. Så här ligger jag.. Det smartarslet jag är ;)

Shake that ass bitch.

2009-02-25 @ 00:34:03

Ja, som min käre T.i. sa här nedanför. Vi måste sluta lägga fokus på sånt vi inte har, och istället vara tacksamma för det vi har. Och vad har jag? Jag har ledigt mitt i veckan. Så i morgon ska jag banne mig shaka ass som aldrig förr. Hade tänkt göra mig av med en hel del hjärnceller också! Ja, i morgon dränker vi deprissionerna i alkohol och blir lyckliga... Förhoppningsvis.

You're cool, but I'm cooler ;D

2009-02-24 @ 11:17:01

He's soo right.

2009-02-24 @ 10:19:39

Stop lookin' at what you ain't got, start bein' thankful for what you do got.
-Clifford Joseph Harris Jr.

Skit Frida

2009-02-22 @ 23:19:59

-"Särskrivning!"
Ja, språkpolisen, säger jag. Bryr mig inte ens om att ändra :D

Nu har hon förgyllt min vardag i nästan 2 veckor. Vi har myst, fikat, kollat film och tagit Fridas bistro bellman oskuld. Det har varit underbart att hon varit mig nära, så det är väldigt sorgligt att hon beger sig hem i morgon.



Jag är ledsen! Neo är glad. Så många gånger hon tvingat in lillfisen under soffan med hjälp av sina högljudda gasutsläpp. Stackarn! ;D

Wannabe-me

2009-02-22 @ 02:18:35

Det var då åter igen dags för mig och min tillfälliga inneboende att soffpotata framför en film. Det blev min vilja, min favorit, självklart en dansfilm.
Denna gång (som så många gånger) valde jag Stomp the yard. Men hallå, who can blame me? Jag som är lite wannabe, kan inte annat än att gilla läget.


Loove it!

Min inneboende gillade det tydligen inte, då hon somnade efter blotta 15 minuter. Men jaja, klockan var ju trots allt lite innan midnatt. Waaay to late. Tjejen går och lägger sig innan kvällen ens börjat i vanliga fall ;)

Ben & Jerrys

2009-02-20 @ 13:53:08

Detta inlägg är tillägnat:
Glass


Inte vilken glass som helst, utan min nya favorit.
Ben & Jerry's "half baked"


HIMMELRIKET!
minst sagt

Fuck it igen.

2009-02-19 @ 20:39:49

JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTE!

å nej..

JAG VILL VERKLIGEN INTE!

Fuck it.

2009-02-17 @ 22:40:48

Grattis Terraberra till din kommande Mexico-resa :)

Har nyss kommit från jobbet, efter denna dag ligger jag i min soffa (med gott samvete) och tar igen mig. Ouuff, vilken dag. Min hjärna skriker efter sina tappade hjärnceller. Oj oj oj!

Tänkte bara plita ner några snabba meningar, så ni kan tycka synd om mig denna dag :) Haha, nu ska jag spela ett parti betapet och allmänt  slöa.

Sköning dag

2009-02-17 @ 00:01:00

Lunch på stan, en liten shoppingrunda.
Fridas älgprogram skippades givetvis.
Linda, jag & Frida, en utmärkt trio.

Dagens människa; Lasse Berghagen

2009-02-16 @ 12:56:16

Ja för Lasse B är ju en sköning. Minst sagt.

Visste ni t ex. att sedan 2003 är denna mysman ambassadör för unicef?

Tack vare honom kan vi nynna på låtar som teddybjörnen fredriksson och Torsten Bark. Vilket geni. Vilken man. Vilken sköning. Tack Lasse B för alla dessa år med dig i centrum!

Chris brown: the statement

2009-02-16 @ 01:03:03

"Words cannot begin to express how sorry and saddened I am over what transpired. I am seeking the counseling of my pastor, my mother and other loved ones and I am committed, with God's help, to emerging a better person. Much of what has been speculated or reported on blogs and/or reported in the media is wrong. While I would like to be able to talk about this more, until the legal issues are resolved, this is all I can say except that I have not written any messages or made any posts to Facebook, on blogs or any place else. Those posts or writings under my name are frauds."

Mysfaktor.

2009-02-15 @ 16:49:50

Jag har en inneboende sedan några dagar tillbaka,
min kära Frida har lagt beslag på min supersköna soffa.
Det är mys!


Vänskap.

2009-02-12 @ 15:19:19

Jag känner mig lyckligt lottad för mina otroligt fina människor som finns runt omkring mig. I bland dem känner jag mig trygg, avslappnad och omtyckt för den jag är. Jag kan göra det jag vill, säga det jag vill och tycka som jag vill, det är helt okej, man får ingen skit för man tycker eller känner på ett speciellt sätt. Det är fint.

Vi kan diskutera de allra djupaste/tragiska ämnena, vi kan må dåligt och uttrycka detta utan att behöva ge någon specifik orsak till varför vi mår dåligt. Vi finns alltid för varandra, oavsett. Vi hjälper varandra genom svackor. Vi hjälper varandra att se utvägar och lösningar på problem.

Vi skrattar tillsammans, vi gråter tillsammans och vi grubblar tillsammans.

Mina vänner är min familj, de är otroligt viktiga för mig.
Jag får kraft bara av att se på dem eller höra dem.

De är de finaste av människor.

Nytt liv i morgon.

2009-02-12 @ 01:07:08

Datorn är igen slagen för länge sedan, men kunde inte dra mig från att surfa lite på telefonen :) Efter att ha suttit på mitt feta arsel framför datorn större delen av dagen (följt chris brown/Rihanna av nyfikenhet), avslutade jag denna värdelösa dag med en film, med fetsnygga t.i. i spetsen. Oh like it. Nu hade jag tänkt få lite sömn inför den tuffa morgondagen. Ska nämligen skaffa mig ett liv i morgon :)

Mohaha! Humorn är på topp idag :)

2009-02-11 @ 20:52:20



Ya'll knows I'm crosseyed, right?

2009-02-11 @ 13:54:47

Brown/Rihanna case.

2009-02-11 @ 12:20:26

Sjukt!

Enligt min åsikt går media lite väl hårt på Chris. Som vi alla vet blåser media upp en höna av en fjäder, nu menar jag inte att detta aldrig hänt, för så pass mycket bevis finns det. Rapporter är grundade i rykten, enstaka vittnen och uttalande från familj och vänner. Men ingen var ju egentligen närvarande vid misshandeln (förutom de två) och kan därför inte veta exakt vad som hände. Jag tror jag har läst de flesta artiklar/inlägg om detta och vet därför att det finns många olika verisioner om vad som hände och varför det hände.

Chris har blivit kickad från diverse uppdrag, radiostationer har slutat spela hans låtar. Okej, jag kan förstå det. Men att privatpersoner som normalt lyssnar på Chris Browns musik, förväntas sluta med det. Det är sjukt. Chris Brown som entertainer och Chris Brown som privatperson är två skilda sidor. Det går inte att frånkomma att han är otroligt begåvad som sångare/dansare etc. Om någon personligen vill frånstå att lyssna på honom pga detta, är det självklart han/hennes val. Jag kommer dock inte göra det, jag är ett stort fan av Chris Brown.

Jag vill gärna inte försvara honom i det han gjort. Så gör man inte, jag tror dock det fanns en anledning till händelsen. OKEJ, ingenting hon gjorde/sa skulle ha utlöst beasten i honom, för man slår aldrig en kvinna blablabla. Håller inte med. Nej, det gör jag inte. Det finns många tillfällen då jag faktiskt förtjänat en stor fet smäll av min käraste (dock har han aldrig läxat upp mig :)) Missförstå mig inte, jag menade inte att hon fick vad hon förtjänade, för jag kan inte hela historien och kan inte uttala mig om vissa aspekter i Brown/Rihanna caset. It's a shame!

Lika bra att hålla käften.

IRONISKT!! for real for real..

ÄNTLIGEN!

2009-02-09 @ 13:37:52

Rinnande vatten.
Om allt går som planerat kan jag nog ta mig en dusch i min lägenhet ikväll.

Jag svär.

2009-02-09 @ 00:34:15

Fan jävla skit kuk helvettets skitjävlar!
Jag har inte fått mitt badrum klart ännu. Jag svär och jag svär men ingenting händer. Det har nu gått en HEL månad + 8 dagar. Helt ärligt, det är inte acceptabellt. Just nu har jag en lössittande toalett som endast går att spola med hjälp av en hink vatten. Det gäller även att sitta still på skitstolen annars åker man i golvet med stolen över sig och med avföring rinnandes på golvet (FRÄSCHT). Ett handfat UTAN vatten. Dock fortfarande ingen syn av en färdigställd dusch...

Gemensam faktor.

2009-02-06 @ 00:20:41

Nu tänker jag byta ut min vanliga lättsamma stil och faktiskt ta upp någonting som stör mig otroligt mycket. Girighet! Alla stora problem, hemskheter och krig härstammar från girighet, det är jag säker på. Att en (läs miljontals) människa kan vilja någonting så pass mycket att han trampar på allt och alla som kommer i hans väg. Hur gärna vi än vill överlever man inte dagens samhälle utan pengar, därav tusentals problem uppstår i sig. På det tillkommer alla dessa giriga suckers ute i världen. Jag tror dock alla människor är giriga mer eller mindre, men man måste ju ändå kunna sätta en gräns för hur långt man kan gå, eller hur lågt man kan sjunka för att få det man vill. Senaste dagarna har det blossat upp en het debatt kring dunindustrin, jag själv såg inte kalla fakta när det tog upp just detta. Dock har jag läst diverse fakta om situationen. Vad grundar sig problemen i tror ni? Jo, precis girighet! Från två sidor. Dels de människor som plockar dessa stackars fåglar levande, de som torterar de små oskyldiga djuren. De struntar fullständigt i hur mycket djuren får lida så länge det blir klirr i kassan för dem. Den andra sidan, konsumenterna. Vi. Vi vill och förväntar oss att varor ska finnas för handel i butiker. Struntar helt i vart eller hur produkten faktiskt kom till. Bara vi får vårt super varma och sköna duntäcke så är vi nöjda. Nej fy fan. Girighet, släng dig i väggen.

Ego. Trippin'

2009-02-05 @ 17:06:43

Torsdagens spellista (oh, i love it)

2009-02-05 @ 09:32:55

Kanye West - Love lockdown
Ne-yo - Mad
Kat DeLuna - In the end
Lazee ft. Neverstore - Hold on
Manu Chao - Bongo Bong
Jordin Sparks ft. Chris Brown - No air (danceremix)
Crossfire - On fire
Flo-Rida ft. Katy Perry - Right round
Scooter Smiff ft. Chris Brown - Head of my class
Missy Elliot - Shake your pom pom
Adam Tensta - They wanna know
Akon ft. Sweet Rush - Troublemaker
Eminem ft. Dr. Dre & 50 Cent - Crack a bottle
T.i. ft. Justin Timberlake - Dead and gone
50 Cent - Get up

Get off my back yao!

2009-02-04 @ 20:12:51


For you my love! ;D

Bildbevis

2009-02-04 @ 13:30:43









Hemma..

2009-02-04 @ 08:09:25

Jag är nu hemma i tråkiga lindesberg igen. Jag ska inte klaga, men va fan. Jag var ute en kortis igår vid 19-tiden, mitt på stan, inte en enda människa! Nej, deprimerande.. Minst sagt. Har tusentals kort från malmö som jag tänkt publicera. Är dock inte hemma. Anledningen till det är att byggubbarna också tar helg, vilket resulterat i att jag saknar dusch (fortfarande), toalett och handfat. Jag är inte bitter!